Οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ελέγξουν αν είναι δικαιούχοι των vouchers στην ιστοσελίδα eetaa.gr.

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα με τα vouchers για τους παιδικούς σταθμούς στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ. https://www.eetaa.gr

Για να καλυφθούν επιπλέον 6.298 vouchers σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία, το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας ενέκρινε επιπλέον χρηματοδότηση 18 εκατ. ευρώ, ανεβάζοντας τον συνολικό προϋπολογισμό στα 379,3 εκατ. ευρώ. Συνολικά, 173.363 άτομα θα ωφεληθούν από το πρόγραμμα, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες τους για την περίοδο 2024-2025.

Με την αύξηση του προϋπολογισμού, θα καλυφθούν επιπλέον 4.856 βρέφη και νήπια, 1.336 άτομα με αναπηρία άνω των 22 ετών, και 106 παιδιά για ένταξη σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης. Το συνολικό ποσό του voucher για κάθε παιδί ή άτομο με αναπηρία άνω των 22 ετών ανέρχεται στα 5.000 ευρώ.